Kodikkaasti keittiössä

Huvila Härän kevään 2020 lauantaiseminaarit ovat keittiökonferensseja, keskustelevia työpajoja, joissa puhutaan astrologiasta, elämästä ja itsestä kodikkaasti kahvin ja pullan kera ja ihan suomeksi - aiempaa astrologisen kielen osaamista et tarvitse. Huvila Härän astrologi Maarit Laurento vie sinut mielenkiintoiselle aikamatkalle niin yhteiskunnallisiin tapahtumiin kuin itseesi ja omiin elämäntilanteisiisikin. Kesto 1 - 1,5 h. 

Hinta 35 €, sis. kartat ja materiaalin sekä kahvin/teen ja pienen suolaisen/pullan. Liput ennakkoon.  Tule yhdessä ystävän kanssa: ystävä puoleen hintaan (35 e + 17,50 e = yht. 52,50 e)

Ilmoittautumiset maarit.laurento(a)astrobar.fi tai 040-538 5048.  Kun ilmoitat myös omat syntymätietosi: syntymäpäivämääräsi vuosineen, syntymäkellonaikasi ja  sairaalapaikkakuntasi, saat tilaisuudessa oman karttasi ja pääset mukaan myös henkilökohtaiselle aikamatkalle. 

Kevättä kohti lauantaisin klo 15 Huvila Härässä
Astrologiaa Huvila Härän keittiössä! Osallistu yhteen tai useampaan tilaisuuteen, oman kiinnostuksesi mukaan. 

La 14.3. klo 15: Keittiökonferenssi - Naistenpäivä ja Superkuu Maaliskuun keittiökonferenssissa puhumme naiseudesta, naisten asemasta sekä naisista erilaisissa yhteiskunnallisissa rooleissa. Minkälainen nainen sinä olet ja mitkä ovat omat vahvuutesi? Minkälaista naiseutta arvostat? Miten naiseutta voi tarkastella kartalta? Tarkastelemme karttoja Kuun, Venuksen ja asteroidien keinoin.  Selvitämme myös kartan kuvioita kuten mitä ovat malja, kiikkulauta, kottikärryt tai juna sekä miten niitä tulkitaan. 
Astrologisia teemoja: Kartan kuviot, asteroidit ja  superkuu.

La 11.4. klo 15: Keittiökonferenssi - Kuunvaiheita ja arjen rytmiä  (siirtyy COVID19 vuoksi) 
Koronatilanteen vuoksi siirtäneet la 11.4.  Kodikkaasti keittiössä -workshopin myöhempään ajankohtaan, siksi tarjoamme tilalle henkilökohtaisia puhelinanalyyseja 15 min ja 30 min, TARJOUS -20%.  Promo/alennuskoodi (kassavaiheessa) GXK5XOR4J2GE. Klikkaa, soita ja varaa aika 040-538 5048 (Maarit)

Pääsiäissunnuntai on kevätpäiväntasauksen jälkeisen täydenkuun jälkeinen sunnuntai.  Kevätpäiväntasaus on 20.3. ja täysikuu 8.4., joka on myös Superkuu. 

Huhtikuun keittiökonferenssissa puhumme pääsiäisestä sekä paneudumme kuunvaiheisiin ja henkilökohtaiseen PLS-elämänkaareen. Kuunvaiheet kertovat elämänrytmistä. Tule selvittämään, mikä on oma perusrytmisi sekä missä vaiheessa olet henkilökohtaisella PLS-elämänkaarellasi juuri nyt. Lisäksi keskustelemme horoskoopin 90 vuoden mediahistoriasta.
Astrologisia teemoja: Pääsiäinen, kuunvaiheet, henkilökohtainen PLS-elämänkaari ja horoskoopin 90-vuotisjuhlakesä Huvila Härässä 2020.

Ilmoittaudu - tiedustele: Maarit Laurento 040-538 5048 maarit.laurento(a)astrobar.fi.

Kaikki keittiökonferenssit kevät 2020
La 11.1. klo 15: Keittiökonferenssi - Pluto ja Saturnus kohtaavat 
La 15.2. klo 15: Keittiökonferenssi - Astrologinen elämäkerta ja tulevaisuuden suunnittelu
La 14.3. klo 15: Keittiökonferenssi - Naistenpäivä ja Superkuu
La 11.4. klo 15: Keittiökonferenssi - Kuunvaiheita ja arjen rytmiä (siirtyy myöhemmäksi)

Tapaamisiin Huvila Härässä -  Lämpimästi tervetuloa!© Huvila Härkä 2020